© Manset23 2020

Elazığ Belediyesi Mezarlıklarda Vatandaşlara Karanfil Dağıttı

Elazığ Belediyesi, Kurban Bayramı arifesinde mezarlıkları ziyaret eden vatandaşlara karanfil dağıtarak bayramlarını kutladı.

Vatandaşların bayramı huzur ve güven içerisinde geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, Asri, Gülmez ve Harput Mezarlıklarında temizlik ile çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı. Arife günü ise Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri ile Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri, kabir ziyaretine gelen vatandaşlara karanfil dağıttı.

Vatandaşlar, sunulan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ayrıca, belediyeye ait toplu ulaşım araçlarının arife günü Asri, Gülmez ve Harput Mezarlıklarına ücretsiz seferler düzenlediği bildirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER