Elazığ’da Bilimfest Heyecanı! 8 Ekim’de Başlıyor

Elazığ’da TÜBİTAK destekli 4007 Bilim Festivali, 8-9-10 Ekim 2026 tarihlerinde düzenlenecek. Bilim, teknoloji, uzay, sanat ve deneyimi bir araya getirecek festival, çocuklar ve gençler başta olmak üzere bilim meraklılarını buluşturacak.
Festival, İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Üç gün boyunca katılımcılara farklı alanlarda etkinlik ve deneyim imkânı sunulacak. Festival kapsamında atölyeler, bilim gösterileri, uzay ve havacılık etkinlikleri, teknoloji uygulamaları, doğa ve sürdürülebilirlik çalışmaları, sanat ve bilim etkinlikleri, söyleşiler ve deneyim alanları yer alacak.
Bilim ve teknolojiye yönelik merakı artırmayı, çocuk ve gençlerin üretme ve keşfetme becerilerini desteklemeyi amaçlayan etkinliklerde katılımcılar, bilimi yalnızca izlemekle kalmayıp uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı bulacak.
Festival duyurusunda, “Daha meraklı, daha üreten, daha aydınlık bir yarın için… Geleceğimiz Bilime Dokunsun!” mesajına yer verildi.
BİLİMFEST ELAZIĞ, 8-9-10 EKİM’DE İPEK YOLU ULUSLARARASI ÇOCUK VE GENÇLİK ÇALIŞMALARI MERKEZİ’NDE ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığspor Taraftar Grupları, Gakgoşlar Taraftar Derneği Çatısı Altında Birleşti
- Elazığ Belediyesinden Alzheimer Farkındalığına Yönelik Eğitim Semineri
- Elazığ Belediyesi ve Çevik Kuvvetten Ortak Çalışma
- Hakan Tosun’un “Dur Gitme” Şarkısı 1 Milyonu Aştı
- Milletvekili Erol’dan Manisa İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel’e Ziyaret
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.