ELAZIĞ BELEDİYESİ "CAN DOSTLARIMIZI" UNUTMUYOR

Elazığ Belediyesi, sokak hayvanlarının aç kalmaması için şehrin birçok noktasına mama bıraktı. Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, kedi ve köpekler için mama kapları dolduruldu, su ihtiyaçları da karşılandı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ "CAN DOSTLARIMIZI" UNUTMUYOR

Çalışmalar sırasında belediye personelleri, farklı mahallelerde kurulan beslenme noktalarına mama bırakırken, hayvanların yoğun olduğu bölgeler özellikle tercih edildi. Yetkililer, vatandaşlardan da bu noktaların korunması konusunda duyarlılık göstermelerini istedi.

 

Park ve Bahçeler’de Yoğun Mesai

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise şehir genelinde çim biçme, temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Kentin dört bir yanında gerçekleştirilen çalışmalarla parklar, bahçeler ve yeşil alanlar daha düzenli hale getiriliyor.

Belediyeden yapılan açıklamada,

 

“Daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanabilir bir Elazığ için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

 

Arzu

Arzu

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.