© Manset23 2020

ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 110 .YIL DÖNÜMÜ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi kentimiz genelinde Çanakkale Zaferi’nin 110. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri gerçekleştirildi. Kent protokolü de bu etkinliklerin tamamına ilgi göstererek, ecdadımızı yad etti.

Elazığ'da Çanakkale Zaferi'nin 110'uncu yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Elazığ’da da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Vali Numan Hatipoğlu, Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi Töreni'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına tevdi edilen madalya ve beratı; Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Demir'in ailesine, Şehit Polis Memuru Cihat Şahin' in ailesine, Şehit Polis Memuru Halit Baydoğan'ın ailesine , Şehit Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş'ın ailesine, Şehit Piyade Söz. Er Kemal Aslan'ın ailesine, Gazi Onur Gül ve Gazi Engin Günay' a takdim etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER