© Manset23 2020

EL - AZİZ GAZTESİ, 27.YILINI YENİ YERİNDE DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLADI

Elâzığ’ın köklü basın kuruluşlarından El-Aziz Gazetesi, 27. yılını hem yeni ofisinin açılışını yaparak hem de yeni yayını “Her Ay” dergisini tanıtarak yaptı.

Elazığ’da daha önce yazılı yayın yapan ve son 4 yıldır, dijital ortamda okuyucularına ulaşan El-Aziz Gazetesi, 27’nci yılını kutluyor. Elazığ’ın köklü basın kuruluşlarından El-Aziz Gazetesi, 27. yılını hem yeni  ofisinin açılışını yaparak hem de yeni yayını “Her Ay” dergisini tanıtarak yaptı

Programa Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Elâzığ İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Kamu Kurum Müdürleri STK başkanları ve medya çalışanları katıldı.


El Aziz Gazetesi Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gürses, yeni yerinde daha büyük başarılara imza atmayı hedeflediklerini belirterek: “heyecanımız çift aynı zamanda ofis açmamızın yanında güzel bir yayın organını da Elazığımıza kazandırıyoruz.” Dedi.

Elazığ Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca, El-Aziz Gazetesi’nin sadece yerelde değil, ulusal düzeyde de ses getiren bir yayın organı olduğunu belirterek, gazetenin Elazığ için kıymetli bir değer taşıdığını ifade etti.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu ise yaptığı konuşmada, köklü basın kuruluşlarının güvenilir haber anlayışıyla geleceğe emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

Hatipoğlu: “burada Elazığ medyasını ki gördüğüm kadarıyla en köklü geçmişe sağlık bölge medyalarından birisi. Bu anlamda tüm gazeteci arkadaşlarımıza aynı zamanda bize yön gösterici olarak bakıyor ve yönlendiriyor. Tekrar hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bir yapı ne kadar köklü olursa geleceğe de o kadar emin adımlar atar.” Dedi.


Törenin sonunda El-Aziz Medya’nın yeni yayını olan “Her Ay” dergisinin tanıtımı ve açılışı yapıldı

Derginin ilk sayısının kapağında Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’na yer verildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER