© Manset23 2020

Elazığ Çemişgezekliler Derneği’nden Medya Grubumuza Ziyaret

Elazığ Çemişgezekliler Dernek Başkanı Gürkan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri medya grubumuzu ziyaret etti.

Elazığ Çemişgezekliler Dernek Başkanı Gürkan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Tek Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Manşet 23 İmtiyaz Sahibi Zülfü Bal'ı ziyaret etti.

"TABELA DERNEĞİ OLMAYACAĞIZ"

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Öztürk, “Derneğimiz 8 Ekim 2022 tarihinde kuruldu. Baya bir kalabalık katılımla açıldı. Derneğimiz Elazığ’da yaşayan 25 bin Çemişgezekliyi bir araya getirmek için kuruldu. Elazığ’da yaşayıp,  birbirini tanımayan bir çok Çemizgezekli akraba bile var. Her geçen gün akrabalık ilişkileri de zayıflıyor. Bizler de burada yaşayan Çemişgezeklilerle güç olmak istedik. Biz de varız. Biz de bu memleketteyiz demek adına bu derneği kurduk.Amaç bölge ve insanımıza hizmet etmek bunun ötesinde bir gayemiz ve çıkarımız yok. Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımız da kendi işlerinden ve özel hayatlarından  vakit ayırarak bu işi yapıyorlar. Dernekçilik fedakârlık ister bizler de bu fedakârlığı göstereceğiz. Çünkü amacımız tabela dernekçiliği değil, Elazığ’da söz edilen bir dernek haline gelmek istiyoruz” diye konuştu.

“TÜM SİYASİ PARTİLERE EŞİT MESAFEDE OLACAĞIZ"

“Hiçbir siyasi görüşün güdümü altında olmayacağız” diyen Başkan Öztürk; “Bunun bilinmesi gerekiyor. Bizler tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz ama tek şartımız; vatanına, devletine bağlı insanlar olması. Bizler böyleleri ile oturur ve onlara kapımızı açarız. Onun haricinde bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz ve herkese kapımız açık. Hiçbir kişiye yaverlik yapmayacağız.  Kimseye kürek çekmeyeceğiz. Bizler Elazığ ve Çemişgezek için ne yapabiliriz? Bunun gayretinde olacağız. Varsa Elazığ’da ve Çemişgezek’te eksik bir şey onu gündeme taşırız. Sonuçta çözüm mercii değiliz ama çözüm mercilerine ulaştırmak adına sesimizi yükseltiriz” dedi.

"PERTEK DEĞİL, PERTEK-ÇEMİŞGEZEK KÖPRÜSÜ DENİLMELİDİR"

Çemişgezek ile ilgili ulaşım probleminin olduğuna da değinen Öztürk; “Kangren haline gelen bir köprü sorunumuz var. Artık bu sorunun çözümü adına biz her yerde bu sorunu gündeme getirmeye devam edeceğiz. Yetkili insanların; bizim haykırışımıza kulak vermesini istiyoruz. Siyasiler; iktidarı ve muhalefeti ayrıca iş insanları ile bir araya gelerek bu sorunu çözmeli. Buradaki insanlar gidip gelirken  ciddi sıkıntılar yaşıyorlar. Saatlerce feribot iskelesinde bekliyorlar. İnsanlara gına geldi. Bu konuda herkes elini taşın altına koymalı” dedi.

"MEDYA  ÇOK ÖNEMLİ KONUMDADIR"

Başkan Öztürk; "Dernek olarak hedeflediğimiz yerlere ulaşabileceğimize yürekten inanıyoruz. Bu uzun ve zorlu süreçte en büyük paydaşımız elbetteki medya olacaktır. Bizleri halkımıza ulaştıracak olan  siz değerli medya mensuplarını çok önemsiyoruz ve yanımızda olacağınıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Daha sonra Çemişgezekliler Dernek Başkanı Gürkan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri medya grubumuzu gezerek çalışmalarımız hakkında bilgiler aldı.

 

 Başkan Öztürk, güzel ev sahipliklerinden dolayı Zülfü Bal’a teşekkür ederek başarılar diledi. Tek Medya Grup ve Manşet 23 olarak bizleri ziyaret eden  Elazığ Çemişgezekliler Dernek Başkanı Gürkan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri'ne teşekkürlerimizi sunuyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER