© Manset23 2020

Elazığ’a müjde! Beklenen Ücretsiz Kurs Kayıt Dönemi Başladı

Elazığ Gençlik Merkezinde ücretsiz Güz Dönemi Kurs ve Atölye kayıtları başladı. 7-29 yaş arası gençler için hazırlanan bu fırsatı kaçırmayın, sınırlı kontenjan için hemen başvurun. Birbirinden farklı ve zengin içerikli programlarla hem öğrenip hem de keyifli vakit geçirebileceğiniz kurslara katılmak için acele edin.

Elazığ’da Güz Dönemi kurs ve atölye kayıtları başladı. Gençlik Merkezinin sunduğu birbirinden farklı ve zengin içerikli kurslarla hem öğrenmenin tadını çıkarabilir hem de keyifli vakit geçirebilirsiniz. Üstelik tüm kurslar ücretsiz. 18 yaş altı katılımcılar için velileriyle başvuru şartı bulunduğunu unutmayın. Kayıtlar sınırlı kontenjanla alınmaktadır, bu fırsatı kaçırmamak için gençlik merkezine başvurun!

 

Kayıtlar şahsen alınacak

Kurs ve atölye kayıtları, gençlik merkezinde yüz yüze gerçekleştirilecektir. 18 yaşından küçük katılımcıların, velileriyle birlikte başvuru yapmaları zorunludur.

Başvuru Tarihleri: 16-21 Eylül

Saatler: 10:00 - 18:00

 

Ücretsiz güz dönemi kurs ve atölye fırsatları

7-29 yaş arası gençler için hazırlanan kurslar, her yaş grubuna uygun seçenekler sunmakta. Her kursun yaş aralığı farklılık gösterebileceği için detaylı bilgi almak için gençlik merkezini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kontenjan sınırlı, geç kalmayın!

Kurslar sınırlı kontenjanla düzenlenmektedir. İlgilendiğiniz alanda yer bulabilmek için kaydınızı erkenden yaptırmayı unutmayın. Detaylı bilgi ve başvuru için gençlik merkezine gidiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER