© Manset23 2020

Elazığlılar bugün mutlu olacak!

Elazığ’da yaşayan vatandaşlar bugün mutlu olacak. artık sıcak havalar yerini mevsim normallerine bırakacak. Çok sıcak bir yaz geçiren Elazığlıların artık yüzü gülecek. Havaların serinlemesiyle birlikte Elazığlılar bugün mutlu olacak. Elazığ’da bugün hava durumu nasıl olacak? işte detaylar…

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ ve çevre illerinin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Elazığ Merkez, Alacakaya, Ağın, Arıcak, Baskil, Karakoçan, Keban, Kovancılar, Maden, Palu ve Sivrice ilçelerinin hava durumlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Meteoroloji Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre 4 Eylül 2024 Elazığ hava durumu ile ilgili; “Bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu; öğle saatlerinden itibaren Malatya ve Tunceli'nin kuzey kesimlerinin (Arapgir, Arguvan, Darende, Hekimhan, Kuluncak, Ovacık) yer yer çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenmektedir. Rüzgarların değişik yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir.” denildi.

Merkez ve ilçelerde hava sıcaklığı ise şöyle; Merkez 34, Ağın 34, Alacakaya 33, Arıcak 34, Baskil 31, Karakoçan 34, Keban 35, Kovancılar 34, Maden 35, Palu 35, Sivrice 31.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER