© Manset23 2020

Fibabanka Ana Sponsorluğunda Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Zirveye Uçuyor!

Fibabanka, Beşiktaş Erkek Basketbol A Takımı’nın isim, forma göğüs ve spor kompleksi isim sponsoru oldu. “Zafer yolunda, birlikte omuz omuza” söylemiyle güçlerini birleştiren Fibabanka ve Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı yeni sezonda büyük başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

 

Fibabanka, yenilikçi ve çevik bakış açısıyla, toplum yararını ön planda tutarak hem sporun hem de toplumun gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu kapsamda Fibabanka, Beşiktaş Erkek Basketbol A Takımı’nın isim, forma göğüs ve spor kompleksinin isim sponsoru oldu. BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde düzenlenen imza törenine Fiba Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ömer Mert, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arat, Beşiktaş Jimnastik Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel katıldı. 

Fibabanka, bu sponsorluk anlaşmasıyla müşteri odaklı hizmet anlayışını sporda da güçlü bir şekilde temsil etmeyi, basketbol dünyasına büyük başarılar kazandırmayı amaçlıyor.

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Fibabanka Genel Müdürü Ömer Mert konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: ”Beşiktaş ile yaptığımız bu güçlü iş birliği, topluma olan sorumluluğumuzu sporun dönüştürücü gücüyle birleştiriyor. Fibabanka olarak, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın hızına, çevikliğine ve azmine büyük bir uyum sağlıyoruz. Bu ortaklık, iki köklü markanın yalnızca saha içinde değil, aynı zamanda topluma kattıkları değerle de sınırları aşacak başarılara imza atacağının göstergesidir. Fibabanka’nın inovasyon gücüyle Beşiktaş’ın efsanevi spor kültürünü bir araya getirerek, zafer yolunda birlikte ilerleyeceğiz.”

  Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Hasan Arat iş birliğine ilişkin şöyle konuştu: “Erkek Basketbol Takımımızın Fibabanka’nın desteğiyle Türkiye’de ve Avrupa’da önemli işlere imza atacağına ve milyonlarca Beşiktaşlıyı gururlandıracağına inanıyorum. Kulübümüzle Fibabanka arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının her iki kurum için hayırlı olmasını temenni ediyorum ve bir kez daha Özyeğin ailesine Beşiktaşımıza ve Türk sporuna katkıları; Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ömer Mert’e ise Türkiye’nin iki saygın markası Beşiktaş JK ile Fibabanka’yı bir araya getirmek amacıyla verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER