© Manset23 2020

Hafızlık Ve Kur’an-I Kerim Bölge Birincileri İçin Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2022 yılı hafızlık eğitimi verilen Kur’an kursları arası Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmalarında dereye giren öğrenciler, için ödül töreni düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2022 yılı hafızlık eğitimi verilen Kur’an kursları arası Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, için ödül töreni düzenlendi.

Törene İl Müftüsü Selami AYDIN, Ticaret Borsası Başkanı ve TDV Elazığ Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali DUMANDAĞ, Müftü Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

Törende hafızlık yarışmasında bölge birincisi olan Elazığ Altın Çevre Yatılı Erkek Kuran Kursu öğrencisi Muhammet Mustafa SELAMİ ve Kur ’anı Kerimi güzel okuma yarışmasında bölge birincisi olan Muhammet Fatih YEL’e ödülleri takdim edildi.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma ve hafızlık yarışmalarında bölge birincisi olan Muhammet Mustafa Selami ve Muhammet Fatih Yel’e Dumandağ ailesi adına hediyelerini takdim edip, okul hayatlarında da başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER