© Manset23 2020

Hek, Hurda ve Ekonomik Ömrünü Doldurmuş Taşıtlar ve Malzeme Mübadelesi Yapılacak

Resmi Gazetede, Elazığ’da İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait Hek, Hurda ve Ekonomik Ömrünü Doldurmuş Taşıtların ve malzemelerin mübadelesinin yapılacağı duyuruldu.

16 Eylül tarihli Resmi Gazete yayınlandı. Resmi Gazete’de Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünden: 4645 sayılı Kanun ve bu Kanuna istinaden yayımlanan Emniyet Genel Müdürlüğüne Ait Araç, Gereç, Mal ve Malzemelerin Satış, Hibe, HEK ve Hurda Durum ve İşlemleri ile Hizmet Satışına Dair Yönetmeliğin 38’inci maddesi uyarınca Hek, Hurda ve Ekonomik Ömrünü Doldurmuş Taşıtların ve malzemelerin mübadelesi yapılacağı duyuruldu.

 

MÜBADELEYE KATILABİLME ŞARTLARI VE İSTENİLEN BELGELER İLE UYGULANACAK KRİTERLER:

Mübadeleye katılacak gerçek veya tüzel kişilerin;

a) Mübadele Şartnamesi ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu,

b) Mübadele Şartnamesinde belirlenen geçici teminata ilişkin standart forma uygun idare tarafından alınacak mala ait tahmini bedelin %3 ünden (en az 513.020,31 TL) az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Elazığ Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü veznesine veya Elazığ Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğünün Ziraat Bankası Merkez Şubesi nezdinde bulunan TR420001000186000010005369 nolu iban numarasına yatırılıp açıklama kısmına “Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü 2024 yılı mübadelesi geçici teminat bedeli” ibaresi yazılı makbuzlar,

c) Tebligat adresini gösterir belge

d) Başkası adına vekil olarak mübadeleye katılanların noterden onaylı vekâletname örneğini ve tüzel kişiliği temsilen katılanların ise noterden onaylı imza sirküleri örneği

e) 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçlar ile organize suçlardan dolayı hükümlü bulunmadığına dair;

1) Gerçek kişi olması halinde; kendisinin,

2) Tüzel kişi olması halinde; Türk Ticaret Kanunu hükümleri uyarınca Anonim Şirket ise yönetim kurulu üyelerinin, Limited Şirket ise şirket müdürünün, yoksa ortaklarının tamamının, Kollektif Şirket ise ortakların tamamının, Komandit Şirkette Komandite ortakların hepsinin, Komanditer ortaklardan kendilerine şirketi temsil yetkisi verilmiş olan ortakların, Kooperatiflerde yönetim kurulu üyelerinin, Adalet Bakanlığı Adli Sicil İstatistik Genel Müdürlüğüne bağlı birimlerden alınacak adli sicil belgesi istenir.

10- Mübadele, şartnamesindeki katılma koşullarını taşıyan tüm yerli isteklilere açıktır.

11- Mübadele şartnamesi hazırlanmış olup, mübadele dokümanı Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Destek Hizmetleri ve İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü Çayda Çıra Mah. Şehit Üsteğmen Sami Çiftçi Bulvarı No:40 ELAZIĞ adresinde görülebilir ve Elazığ Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü veznesine veya Elazığ Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğünün Ziraat Bankası Merkez Şubesi nezdinde bulunan TR420001000186000010005369 iban nolu hesaba 1.000,00 TL (Bin Türk Lirası)(Ödeme açıklaması Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü 2024 yılı mübadele doküman bedeli) yatırılması karşılığında aynı adresten temin edilebilir. Mübadeleye teklif verecek olanların mübadele dokümanını satın almaları zorunludur.

12- Teklifler, 26.09.2024 günü saat 14:00 ’e kadar Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Destek Hizmetleri ve İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü Çayda Çıra Mah. Şehit Üsteğmen Sami Çiftçi Bulvarı No:40 ELAZIĞ adresine verilecektir.

13- Mübadele işlemi; yazılı tekliflerin alınmasının ardından, isteklilerin pey tekliflerini açık artırma usulü ile mübadele komisyonu önünde sözlü olarak belirtmeleri suretiyle gerçekleştirilir.

14- Sözleşme yapılacaktır. Ancak, sözleşme yapma süresi içinde şartname hükümlerinin eksiksiz olarak yerine getirildiğinin tespit edilmesi halinde sözleşme yapılması ve kesin teminat yatırılması zorunlu değildir.

15- Bu işin tamamına teklif verilecek olup, kısmi teklif verilmeyecektir.

16- İlan tarihinden itibaren mübadele tarihinden bir gün öncesine kadar hafta içi 09:30 ile 16:30 saatleri arasında; mübadelesi yapılacak olan taşıtlar Elazığ Emniyet Müdürlüğü Bakım Onarım Büro Amirliği Hizmet Binasında diğer malzemeler Özel Harekat Şube Müdürlüğü yerleşkesinde görülebilir.

17- Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, mübadele tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

18- İdare mübadeleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER