© Manset23 2020

IŞIKVER AİLESİNDEN GÖRKEMLİ SÜNNET DÜĞÜNÜ

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Gözde Işıkver çiftinin oğulları Kerem, Eren ve Kağan’ın sünnet düğünü görkemli bir törenle gerçekleşti.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve Gözde Işıkver çiftinin oğulları Kerem,Eren ve Kağan’ın sünnet düğünü görkemli bir törenle gerçekleşti.

 

Akgün otel de gereçekleşen düğün töreni Kerem,Eren ve Kağan  davetlilerin arasına mehter marşı eşliğinde mehteran takımı ile girmesiyle başladı.

 

Davetlilerin Milli duygularını canlandıran Mehter Ekibi güzel dakikalar yaşattı. Gerçekleşen sünnet düğününde  MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, MHP MYK üyeleri, AK Parti Elazığ Milletvekileri Mahmut Rıdvan Nazırlı, Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ak Parti Elazığ Yönetimi , MHP İl Başkanları Elazığ il yöneticileri ve bürokratları ile çok sayıda davetli katıldı.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ise telgraf ile kutlama yaparak Işıkver ailesini tebrik etti.

 

 

ALİ KINIK’TAN MUHTEŞEM KONSER

 

Eğlencenin bir an olsun durmadığı düğünde sahne alan  Ali Kınık seslendirdiği şarkıları ile konuklara unutulmaz bir konser keyfi yaşattı.

Tören daha sonra Hamdi Han Karakılıç, Mehter takımı ve bir çok ilin folklor ekiplerinin sahne almasıyla devam etti.

 

Şehir dışından çok sayı da davetlinin de iştirak ettiği sünnet merasimi tebrikler ve hatıra fotoğrafları çekimi ile son buldu.

 

Tek Medya Grup ve Manşet 23 olarak Işıkver ailesini tebrik ediyor, evlatları Kerem,Eren ve Kağan’a sağlıklı, başarılı ve mutlu ömürler diliyoruz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER