© Manset23 2020

İYİ PARTİ’DEN İDDİALARA CEVAP

“İYİ Parti’de Neler Oluyor?” başlıklı haberimizin ardından İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or ile Merkez İlçe Başkanı Ahmet Faruk Kanmaz, Manşet23 İmtiyaz Sahibi Zülfü Bal’ı ziyaret ederek iddialara dair açıklamalarda bulundular.

“İYİ Parti’de Neler Oluyor?” başlıklı haberimizin ardından İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or ile Merkez İlçe Başkanı Ahmet Faruk Kanmaz,  Manşet23 İmtiyaz Sahibi Zülfü Bal’ı ziyaret ederek iddialara dair açıklamalarda bulundular.

“BİZİM BU TÜR ŞEYLERE AYIRACAK VAKTİMİZ YOK”

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, iddiaların asılsız olduğunu  dile getirerek,  “Bizim Faruk beyle herhangi bir tartışmamız olmadı. Partimizin tüm faaliyetlerine birlikte gidiyoruz. Hedefimiz milletimizin, esnafımızın, partililerimizin ayağına gitmek. Faruk başkanımla da asla böyle bir şey olmadı. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Bizim bu tür şeylere ayıracak vaktimiz yok. Sadece istişare yapıyoruz. Diğer zamanlarda herkes işine bakıyor.” Diye konuştu.

“BİZİM KENDİ ARAMIZDA BİLE TARTIŞMAMIZ OLMAMIŞTIR”

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Faruk Kanmaz, ise iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirterek “Sayın başkanımla benim herhangi bir al verim olmamıştır ve kendisine her zaman saygı duymuşumdur. Başkanım da bana her zaman saygı duymuştur. 2007 yılından beri birlikte çalışıyoruz. Bizim kendi aramızda bile tartışmamız olmamıştır. Bu haberleri size getirenleri de kınıyorum. ”dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER