KENT GENELİNDE SAĞANAK YAĞIŞLARIN ANİDEN BASTIRMASI BEKLENİYOR
GenelElazığ’da sabah etkili olan sıcak hava yerini kara bulutlara bıraktı. Meteoroloji yağış için saat verdi. Peki hangi saate dikkat çekildi?
Elazığ’da sabah saatlerinde etkili olan güneşli ve sıcak hava, öğleye doğru yerini kara bulutlara bırakırken Meteoroloji’den kritik uyarı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayımladığı hava tahmin raporuna göre, bugün saat 15:00 itibarıyla kent genelinde sağanak yağışın aniden bastırması bekleniyor.
Sabah saatlerinde uyarı yapılmıştı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünün sabah saatlerinde yayımladığı hava tahmin raporunda uyarı yapılmıştı.
Açıklamada şu ifadelere yer verişmişti;
“Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yer yer dolu hadisesinin görüleceği tahmin edilmektedir. Yağışların Malatya'nın kuzey, Bingöl'ün güney, Elazığ'ın doğu ve güney kesimlerinde zaman zaman kuvvetli olması beklenmektedir.”
İlginizi Çekebilir