© Manset23 2020

MİLLETİN VEKİLİ SAHADA

ELAZIĞDAYIZ SAHADAYIZ

Malatya'nın Kale ilçesinde, saat 10.46'da 5,9 büyüklüğünde ki deprem Elazığda da şiddetli şekilde hissedilmişti.
Yaşadığı ağır depremlerin travmalarını henüz atlatamamış,yaralarını henüz tam manasıyla saramamış Elazığ’da 16 Ekim depremi büyük endişeye sebep olmuştu.
Depremin yaşandığı gece Elazığ’a doğru yola çıkan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver gece geç saat de şehre giriş yaptı ve hiç vakit kaybetmeden incelemelerine başladı.
Sokak sokak şehri gezmeye başlayan Işıkver hem vatandaşlarla birebir görüşmeler yapıyor hem de ilgili yetkililer ile temaslarını sürdürüyor.

ELAZIĞDAYIZ SAHADAYIZ
“Elazığ’dayız, sahadayız,Şükür kavuşturana. Hemşehrilerimiz müsterih olsunlar” açıklamasını yapan Milletvekili Işıkver Şehir olarak bir araya gelinmesi zorunluluğunun ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili hedef belirlenmesi gerektiğinin vurgusunu bir kez daha yaptı.
Milletvekili Işıkver açıklamasının devamında “Depremin sonuçlarıyla yüzleştik çok önemli faturalar ödeniyor, vatandaş ve millet adına bizim de bundan sonraki süreçte Elazığ’a nasıl katma değer sağlarız yani sadece yarısı bizden kampanyası açısından değil daha kapsamlı bir çözüm yolu geliştirilmeli. Biz yarısı bizden kampanyası olsun derken şehrin bir kısmı da bu kampanyaya gerek yok hibe veriyorlar, geri ödemesiz kredi veriyorlar bu yöntem daha güzel olur şeklinde bazı görüşler beyan ettiler. Hep beraber oturulmalı şehir olarak bir araya gelinmeli.Bu konuda çalıştay yapıp neyi hedeflememiz gerektiğine karar vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Sonrasında biz milletvekilleri olarak 5 vekil adına konuşuyorum hepimiz Elazığ aşığıyız üzerimize düşeni fazlasıyla yaparız.” ifadelerini kullandı.

Manşet 23 olarak, hiç vakit kaybetmeden şehrinin ve vatandaşının yanına koşan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver'e teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER