© Manset23 2020

MOTO 23 GENEL KURULUNDA, SALİH ŞİMŞEK YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübünün 10. olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurulda Salih Şimşek yeniden başkanlığa seçildi.

Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü 10. olağan genel kurul toplantısı düzenlenen iftar yemeğinin ardından gerçekleştirildi. İftar programı ve Genel Kurula Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü üyeleri ve davetliler katıldı. Genel Kurulda tek liste ile gidilen seçimde Salih Şimşek yeniden başkanlığa seçildi.

Seçimin ardından açıklamalarda bulunan Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Başkanı Salih Şimşek, başkanlığa geldiği günden bu yana gerek kulübün gerekse Elazığ’ın tanıtımı noktasında çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, bundan sonraki süreçte de çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Şimşek: “2 dönemdir bu görevi sağ olsun üyelerimiz bizlere bu sorumluluğu verdiler. Layıkıyla bu görevi yerine getirmeye çalıştık. Bugüne kadar yaptığımız faaliyetleri, Elazığ’ı tanıtmak ve genç sporcu yetiştirme açısından önemli mesafeler kat ettik. Arkadaşlarımızın teveccühü ile 3. Dönem başkanlığa seçildik. Bütün üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER