© Manset23 2020

Şehit Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva Unutulmadı

MARDİN’DE HENDEK VE TERÖR OPERASYONLARINDA KIRSALDA PKK’LI TERÖRİSTLERİN ETKİSİZ HALE GETİRİLMESİNDE BÜYÜK MÜCADELE VEREN VE ÖMERLİ DE GERÇEKLEŞTİRİLEN TERÖRİSTİN YER GÖSTERMESİ ESNASINDA TERÖRİSTİ BIRAKMAMAK UĞRUNA CANINI ORTAYA KOYAN ŞEHİT ÖZEL HAREKAT ŞUBE MÜDÜRÜ TUFAN KANSUVA ŞAHADETİNİN 1 YIL DÖNÜMÜNDE ANKARA’DAKİ KABRİ BAŞINDA DULARLA ANILDI.

Mardin’de terör operasyonlarında PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesinde büyük mücadele veren ve canını ortaya koyan Şehit Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva, şahadetinin 1 yıl dönümünde Ankara’daki kabri başında dualarla anıldı.

Mardin’de hendek ve terör operasyonlarında PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesinde büyük mücadele veren ve Ömerli ilçesinde 1 yıl önce şehit düşen Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva şahadetinin 1 yıl dönümünde Ankara’daki kabri başında dualarla anıldı.

Ankara’da Karşıyaka şehitliğinde düzenlenen anma töreninde Kansuva’nın ailesi, yakınları ve çok sayıda güvenlik güçleri hazır bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sel bölgesindeki çalışmaları nedeniyle bulunamadığı anma törenine telefonla katıldı.

Ankara’da Karşıyaka Polis Şehitliği mezarlığında gerçekleşen anma etkinliğine onlarca kişi katılarak dualar etti.

Şehit Emniyet Müdürü Tufan Kansuva, şahadetinden önce teröristlere karşı başlatılan “Kıran 2” operasyonunda yer almış ve son görüntüleri sevenlerini hüzne boğmuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER