© Manset23 2020

TEÇ SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ELAZIĞ'LI SEDAT GÜLMEZ OLDU

Türkiye Eğitim Çalışanları Sendikası’nın (TEÇ-SEN) 6. Olağan Genel Kurulu 12-13 Nisan 2025 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi. Büyük Anadolu Otel’de yapılan genel kurulda Elazığlı Sedat Gülmez, Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

ÜMİT DEMİREL YENİDEN GENEL BAŞKAN SEÇİLDİ

TEÇ-SEN’in 6. Olağan Genel Kurulu’nda delegelerin oylarıyla mevcut Genel Başkan Ümit Demirel yeniden göreve getirildi. Genel kurulda ayrıca yeni yönetim kurulu üyeleri de belli oldu. Geçmiş dönemde görev yapan Adnan Akturan, Erol Kaçakoğlu ve Ali Güler’e verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.

Elazığ TEÇ-SEN eski İl Başkanı olan Sedat Gülmez, genel merkez yönetimine girerek Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçildi. Gülmez’in yanı sıra yeni yönetimde Ali Güler ve Halil Kutlar da Genel Başkan Yardımcısı olarak yer aldı.

YENİ YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

    •    Ümit Demirel – Genel Başkan

    •    S. Burçin Poyraz – Genel Başkanvekili

    •    İsmail Sıttvan – Genel Başkan Yardımcısı

    •    Ramazan Türkaslan – Genel Başkan Yardımcısı

    •    Sedat Gülmez – Genel Başkan Yardımcısı

    •    Ali Güler – Genel Başkan Yardımcısı

    •    Halil Kutlar – Genel Başkan Yardımcısı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER