© Manset23 2020

TFF 2. LİG’DE NEFES KESEN MAÇ: ELAZIĞSPOR 2-3 ÇORLUSPOR 1947

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 5. haftasında Elazığspor, sahasında karşılaştığı Çorluspor 1947’ye 3-2 mağlup oldu.

Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Elazığspor, henüz 2. dakikada Alperen Pak’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip Çorluspor 1947 ise bu gole 5. dakikada Oğuzhan’ın golüyle karşılık verdi ve skor 1-1 oldu.

İlk yarısı 1-1 tamamlanan mücadelede ikinci yarıda konuk ekip üstünlüğü ele aldı. Çorluspor 1947, 77. dakikada Muhammed’in kaydettiği golle 2-1 öne geçti.

Elazığspor, karşılaşmanın son bölümünde beraberlik golü için yüklenirken, 90. dakikada Alperen Pak bir kez daha sahneye çıktı ve kendisinin ikinci, takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-2’ye getirdi.

Ancak mücadelede son sözü Çorluspor 1947 söyledi. 90. dakikada Adnan’ın attığı golle konuk ekip sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Elazığspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 5. haftasında sahasında puan kaybı yaşarken, Çorluspor 1947 deplasmandan 3 puanla ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER