Veysel Demirci'den Medya Grubumuza Ziyaret
GenelZiver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, medya grubumuzu ziyaret etti.
Başarılı İş İnsanı Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, Tek Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Manşet 23 İmtiyaz Sahibi Zülfü Bal’ı ziyaret etti.
Ziyaret esnasında Başkan Bal, Ziver Holding Yönetim kurulu Başkanı Veysel Demirci’ye medya grubumuzun yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Daha sonra medya grubumuzu gezen, Ziver Holding Yönetim kurulu Başkanı Veysel Demirci, Manşet 23 mikrofonumuza özel açıklamalarda bulundu.
“BÖYLE BİR MEDYA GRUBUNUN ELAZIĞ’DA OLMASINDAN DOLAYI ÇOK GURUR DUYDUM”
Demirci açıklamasında; Bir Elazığlı olarak profesyonel anlamda hem yerel hem de Ulusal bazda büyük ses getiren çalışmaları ve başarılar ile ismi geçen böyle bir medya grubunun Elazığ’da olmasından dolayı çok gurur duydum. Tek Medya Grup ailesini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.
“İŞ HAYATIMIZDA NE KADAR YOĞUN OLURSAK OLALIM KİMSEYİ VE ELAZIĞ’I UNUTMUYORUZ”
Yoğun iş temposuna rağmen Elazığ’a sık sık gelmeyi ihmal etmeyen başarılı iş insanı Ziver Holding Yönetim kurulu Başkanı Veysel Demirci, Elazığ’a olan sevgisini şu ifadeleri kullanarak açıkladı.
“Bildiğiniz gibi yeni yıla giriyoruz bu nedenden dolayı Elazığ’dayız. Elazığ’ı çok seviyorum. Ben bu topraklarda büyüdüm. Bana emek veren büyüten ve Ulusal bir marka olabilmem için bize destek veren hemşehrilerimiz var. İş hayatımızda ne kadar yoğun olursak olalım kimseyi ve Elazığ’ı unutmuyoruz. Elazığ’a olan sevgimiz, bakışımız ve ilgimiz bundan kaynaklı. Elazığ benim için her şey bu nedenden dolayı Elazığ’dan vazgeçemiyorum”.
Tek Medya Grup ve Manşet 23 olarak bizleri ziyaret eden başarılı İş İnsanı Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci’ye teşekkürlerimizi sunuyor ve başarılar diliyoruz.
İlginizi Çekebilir