© Manset23 2020

Yenihayat’tan Derincespor maçı yorumu: Biz onlardan daha kaliteli bir takımız

TFF 2. Lig ekiplerinden Elazığspor’da Pazar günü oynanacak Belediye Derincespor maçı hazırlıkları başladı. Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, “Biz onlardan daha kaliteli bir takımız ve oradan galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Çimentaş Elazığspor’da Belediye Derincespor maçı hazırlıkları 1 günlük iznin ardından bugün başladı.

Elazığspor Tesisleri’nde Teknik Direktör Bülent Yenihayat yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda yenileme çalışması yapıldı. Belediye Derincespor maçından mutlak galibiyet almak isteyen Bordo Beyazlı ekipte Teknik Direktör Bülent Yenihayat özel açıklamalarda bulundu.

“Biz onlardan daha kaliteli bir takımız”

Yenihayat, “Hazırlıklara bugün başladık. Cumartesi günü İzmit’e geçeceğiz. Rakiple ilgili analiz çalışmalarımızı yaptık. Bu analizleri antrenmanlarda uygulayarak, hafta sonu oynayacağımız maça hazırlanacağız. Bizim için zor bir maç olacak. 2. Lig’de her maç zor oluyor. Biz onlardan daha kaliteli bir takımız ve bu nedenle oradan galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

“2-3 hafta sonra takımlar ritim yakalayacaktır”

Ligde oynanan ilk hafta maçlarını değerlendiren tecrübeli teknik adam, “Lige çok yüksek harcamalar yaparak başlayan Serik Belediyesi beraberlikle başladı ve çok da iyi oynamadılar. Van yine son dakikada kazandı. İddialı takımlar üzerinden konuşuyorum, başlangıçlar hep zordur. Bizim adımıza da zor geçti. 2-3 hafta sonra takımlar ritim yakalayacaktır. Daha az hata yapan takımlar üstte kalıp, istikrarı sağlayarak yukarılarda kalacaklardır. Biz de o takımlardan biri olmak istiyoruz” diye konuştu.

“Nihayetinde camia takımıyız ve eleştiriler olabiliyor”

Karaman FK maçında oyunsal anlamda eksiklikler olduğunu yineleyen Yenihayat, “Karaman maçında oyunda eksiklerimiz olduğunu söylemiştim. Bugün de oyuncularıma dışarıdan gelecek eleştirilere kulaklarını kapamalarını istedim. Onlara güvendiğimi söyledim. Nihayetinde camia takımıyız ve eleştiriler olabiliyor. İyi veya kötü gelen eleştirilere kulak kapayarak, işimizi yaparak ve takımı geliştirerek başarılı olmak istiyoruz. Dışarıda ne konuşulduğundan ziyade bizim ne istediğimiz önemli. Takımı mental olarak da hazırlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER