AFAD'DAN İRAP DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından 2025/1. Dönem sonu İyileştirme ve Rehabilitasyon Planı (İRAP) Değerlendirme Toplantısı tamamlandı.
İl Müdürü Dr. Cafer Giyik'in koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıda, mevcut eylem planlarının ilerleyişi detaylı bir şekilde gözden geçirilirken, geleceğe yönelik yeni aksiyonlar ve stratejiler de istişare edildi.
Toplantıda, Elazığ'ın afetlere karşı dirençliliğini artırma ve olası afet durumlarında hızlı ve etkin müdahale kapasitesini geliştirme hedefiyle yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Özellikle tamamlanan projeler ve devam eden faaliyetlerin geldiği nokta masaya yatırılarak, olumlu gelişmelerin yanı sıra geliştirilmesi gereken alanlar hakkında değerlendirmeler yapıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Mimarlar Odası Elazığ Şubesi Ev Sahipliğinde “Nefes Teknikleri” Söyleşisi Düzenlendi
- Elazığ Belediyesi Kurban Bayramı Öncesi Hazırlıklara Başladı
- Elazığ’ın Gururu Zeynep Avcı Türkiye Üçüncüsü Oldu
- İl Başkanı Sarışın: “Elazığspor Bu Şehrin Ruhudur”
- Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi’nden Kültürel Mirası Yaşatan Proje
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.