Ahmet Toprak’tan Rüzgâr Gibi Başlangıç

Elazığspor’da tarihi bir kongre geride kaldı. İki adayın yarıştığı ve yoğun katılımla gerçekleşen kongrede, Elazığspor Kulüp Başkanlığına seçilen Ahmet Toprak, göreve hızlı bir başlangıç yaptı.
.jpeg)
“Elazığspor’un kaybedecek bir dakikası bile yok” anlayışıyla kongre sürecini beklemeden transfer çalışmalarına başlayan Başkan Ahmet Toprak, seçilmesinin hemen ardından ilk transferini sonuçlandırdı.
.jpeg)
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için harekete geçen Toprak yönetimi, tecrübeli futbolcu Mert Örnek ile anlaşma sağladı. Yıldız oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalanırken, transfer camiada heyecanla karşılandı. Ahmet Toprak yönetiminin önümüzdeki günlerde yeni transfer hamlelerini de açıklaması bekleniyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ Belediyesinde Ödüllü Masa Tenisi Turnuvası İçin Geri Sayım Başladı
- Elazığ Belediyespor Masa Tenisi Kadın Takımı Şampiyonluk Sonrası Başkan Yardımcısı Bilginoğlu’nu Ziyaret Etti
- Eğitim Danışmanı Ela Yalçın: "Sadece Bir Bölüm Değil, Bir Hayat Seçiyorsunuz"
- Av. İbrahim Gök: Adalet Sistemi Güven Vermeli, Hukukun Üstünlüğü Tartışılmaz Hale Gelmelidir
- 2026 LGS Sonuçları Açıklandı: Gözler Lise Tercihlerinde
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.