AK PARTİ İL YÖNETİMİNDEN KAMPANYAYA DESTEK

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın başlattığı “Gönülden Eğitime Değer Verin” kampanyası halk nezdinde olumlu karşılık bulurken, kampanyaya katılım da memnuniyet verici düzeyde.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın başlattığı “Gönülden Eğitime Değer Verin” kampanyası halk nezdinde olumlu karşılık bulurken, kampanyaya katılım da memnuniyet verici düzeyde.
Başlatılan kampanyaya önemli bir destek de Ak Parti İl Yönetim Kurulu’ndan geldi.
Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları tarafından başlatılan #GönüldenEğitimeDeğerVerin kampanyasına biz de AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte 100 adet tablet ile destek oluyoruz.Tüm öğrencilerimize eğitim hayatında başarılar diliyorum." dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ’da Kültür ve Turizm Alanında Önemli Atama: Zafer Ayaz Müdür Yardımcılığı Görevine Getirildi
- Elazığ Kent Konseyi Gençlik Meclisi Kuruldu
- EPS Sanayi Derneği Başkanlığına Oya Düşmez Seçildi
- Kırmızı Dosya’da Milletvekili Işıkver Tartışması: “Biz Çalışmıyoruz, Bizi İttirin”
- Elazığ Belediyesinden Kadınlara Afet Bilinci Eğitimi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.