Arguvanda İlk Öğretim Haftası Etkinliği

MALATYA’NIN ARGUVAN İLÇESİNDE 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI VE İLKÖĞRETİM HAFTASI NEDENİYLE ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK SUNUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Malatya’nın Arguvan ilçesinde 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı ve İlköğretim Haftası nedeniyle tören düzenlendi.Arguvan Nazim Hikmet Meydanında 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlamaları, Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı. Arguvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Kurşun’un Atatürk Anıtı’na İ çelek koyması ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sürdü.
Daha sonra günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmanın ardından program sona erdi. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Kurşun, İlçe okul müdürleri ve eğitim camiası mensupları katıldı.
Korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle 21 Eylül itibariyle okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin aşamalı ve kontrollü olarak yüz yüze eğitime başlanacak.[gallery ids="https://www.manset23.com/wp-content/uploads/2020/09/arguvanda-ilk-ogretim-haftasi-etkinligi_6f114c2.jpg|"]
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ’da “Asfalt Yılı” Çalışmaları Sürüyor
- 40 İl, 17 Takım, 431 Sporcu: ANALİG Yüzme Türkiye Şampiyonası Elazığ’da Başlıyor
- Organize Suç Örgütü Elebaşı Serkan Kurtuluş Arjantin’den Türkiye’ye Getiriliyor
- Alacakaya’da Damızlık Düve Üretimine Saha İncelemesi
- Gazi Caddesi’nde Yıkım Sonrası İnternet Mağduriyeti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.