Av. Dinç’in Yeni Kitabı Okuyucuyla Buluştu

Elazığ’ın tanınmış Hukukçularından Av. Aziz Dinç, yeni kitabı İzeffer’i okuyucu ile buluşturdu.
Elazığ’ın tanınan hukukçularından Avukat Aziz Dinç, düzenlediği basın toplantısı ile yeni kitabı “İzeffer: Yetim Çocukların Sessiz Çığlığı”nı tanıttı. Toplantıya Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk ve yerel basın temsilcileri katıldı.
Avukat Dinç, kitabı gelecek kuşaklara aktarım yapmak için yazdığını belirterek İzeffer’in insanın kendi yolunu ararken yüreğine kulak vermesi gerektiğini hatırlatan bir kitap olduğunu dile getirerek: “kendi hayatımdan bir kısmını yaşadığım bir kısmını da duyduğum anlatılanları gelecek kuşaklara aktarım yapmak amacıyla bir kitap yazdık. Kitabın ismi İzeffer.” Dedi.
Bir hukukçu olarak yıllarca adliye koridorlarında birçok soruna karşı mücadele verdiğini belirten Avukat Dinç, kitabı yazmaktaki amacının toplumu yönlendirecek daha güzel eserlere kapı açmak olduğunu kaydetti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ’da “Asfalt Yılı” Çalışmaları Sürüyor
- 40 İl, 17 Takım, 431 Sporcu: ANALİG Yüzme Türkiye Şampiyonası Elazığ’da Başlıyor
- Organize Suç Örgütü Elebaşı Serkan Kurtuluş Arjantin’den Türkiye’ye Getiriliyor
- Alacakaya’da Damızlık Düve Üretimine Saha İncelemesi
- Gazi Caddesi’nde Yıkım Sonrası İnternet Mağduriyeti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.