BAŞKAN ALAN: "KÖKLÜ FİRMALARIMIZLA MARKA DEĞERİ YÜKSELİYOR"

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ahşap ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Samet Mobilya’yı ziyaret etti. Firma sahibi Mehmet Özeren ve oğlu Abdulsamet Özeren tarafından karşılanan Başkan Alan, işletmenin il ekonomisine ve istihdamına sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.
Ziyaret sırasında konuşan Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, geçmiş yıllarda Elazığ’da MÜSİAD Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Özeren’in kent ekonomisine önemli katkılar sunduğunu belirterek, “İlimizin ekonomisine ve istihdamına vermiş oldukları değerli katkılardan dolayı odam ve şahsım adına Sayın Mehmet Özeren’e teşekkür ediyorum. Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. Bu anlamlı katkıların bir nişanesi olarak plaketimizi takdim etmek istedik,” ifadelerini kullandı.
Samet Mobilya sahibi Mehmet Özeren ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilimizin ekonomik gelişimi adına yaptığı çalışmaları takdirle takip ediyoruz. Dik duruşunuz ve Elazığ için verdiğiniz emeklerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz,” dedi.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ve takdim edilen plaketle sona erdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ORC Anketinde Zirveye Yerleşti
- Elazığspor, Hazırlık Maçında Balıkesirspor İle 1-1 Berabere Kaldı
- Elazığspor – Balıkesirspor Maçı İçin Geri Sayım!
- Kırmızı Dosya’nın Yeni Sezon İlk Bölümünde Cemaatler ve Madencilik Masaya Yatırıldı
- MHP Elazığ Merkez İlçe Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.