BAŞKAN GÖK ÇOCUKLARIN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA 15 MAYIS'TA BİR TREN YOLCULUĞU DÜZENLEYECEKLARİNİ SÖYLEDİ

Kovancılar Belediye Başkanı Vahap Gök, Engelliler Haftası dolayısıyla ilçede öğrenim gören özel çocuklar ile bir araya geldi. Başkan Gök, çocukların talepleri doğrultusunda 15 Mayıs’ta bir tren yolculuğu düzenleyeceklerini söyledi.
Kovancılar Belediye Başkanı Vahap Gök, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında ilçede faaliyet gösteren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Okulunu ziyaret etti.
Ziyarette özel eğitim gören bireylerle yakından ilgilenen Başkan Gök, öğrencilerle sohbet ederek onların talep ve hayallerini dinledi.
Ziyaret sırasında bir öğrencinin tren yolculuğu yapmak istediğini ifade etmesi üzerine harekete geçen Başkan Gök, bu hayali gerçeğe dönüştürmek üzere 15 Mayıs Perşembe günü tren yolculuğu gerçekleştireceklerini söyledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığlı Genç Boksörlerden Sivas’ta Türkiye Derecesi
- Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ORC Anketinde Zirveye Yerleşti
- Elazığspor, Hazırlık Maçında Balıkesirspor İle 1-1 Berabere Kaldı
- Elazığspor – Balıkesirspor Maçı İçin Geri Sayım!
- Kırmızı Dosya’nın Yeni Sezon İlk Bölümünde Cemaatler ve Madencilik Masaya Yatırıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.