Başkan Şerifoğulları Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Elazığ Belediyesi, 2026 yılını “Asfalt Yılı” ilan ederek kent genelinde başlattığı yol yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, devam eden asfaltlama faaliyetlerini yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.
İçme suyu altyapı yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından “Güvenli ve Konforlu Ulaşım” hedefi doğrultusunda başlatılan asfalt seferberliği kapsamında şehir genelinde yoğun çalışma yürütülüyor. Başkan Şerifoğulları, saha ziyaretleri kapsamında Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asfalt serim çalışmalarını inceledi.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Şerifoğulları, görev başındaki personele kolaylıklar dileyerek moral verdi. İncelemeleri sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Şerifoğulları, talepleri dinledi. Vatandaşlar ise yürütülen hizmetlerden dolayı Başkan Şerifoğulları’na teşekkür ederek başarı temennilerinde bulundu.
Saha incelemelerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Şahin Şerifoğulları, içme suyu altyapısının tamamlanmasının ardından ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla asfalt çalışmalarına hız verdiklerini belirtti.
Başkan Şerifoğulları, “2026 yılını ‘Asfalt Yılı’ ilan ederek şehrimizin dört bir yanında asfalt çalışmalarımıza başladık. Yağışların azalmasıyla birlikte ekiplerimiz çalışmalarını daha da hızlandırıyor. Ana arterler başta olmak üzere şehrimizin her noktasında yol yenileme çalışmalarımız devam edecek. Hedefimiz, asfalt problemini çözüme kavuşturarak daha yaşanabilir bir Elazığ inşa etmektir.” ifadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.