Bir İlçe Seferber Olup Zihinsel Engelli Kayıp Kadını Aradı, Gerçek Sonradan Ortaya Çıktı

Elazığ’da iki gün önce kaybolduğu ihbarı üzerine tüm ilçenin seferber olduğu zihinsel engelli kadının misafirlikte olduğu ortaya çıktı.
Elazığ’da iki gün önce kaybolduğu ihbarı üzerine tüm ilçenin seferber olduğu zihinsel engelli kadının misafirlikte olduğu ortaya çıktı.
Elazığ'ın Kovancılar ilçesine bağlı Hoşmat köyünde ikamet eden 5 çocuk annesi olan ve zihinsel engeli bulunan Güzel Ç. iki gün önce, kimseye haber vermeden misafirliğe gitti. Bir türlü ulaşılamayan kadının ailesi durumu kolluk kuvvetlerine bildirdi. Aynı zamanda Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü ile sağlık ekipleri zihinsel engeli olan Güzel Ç.’yi bulmak için seferber oldu. Güzel Ç.’nin TOKİ’de kalan bir tanıdığını ziyarete gittiği ve ailesine haber vermeyi unuttuğu ortaya çıktı.
Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Ümit Özpolat da sağsalim bulunan kadın ve ailesini evinde ziyaret ederek durumu yakından takip etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ’da “Asfalt Yılı” Çalışmaları Sürüyor
- 40 İl, 17 Takım, 431 Sporcu: ANALİG Yüzme Türkiye Şampiyonası Elazığ’da Başlıyor
- Organize Suç Örgütü Elebaşı Serkan Kurtuluş Arjantin’den Türkiye’ye Getiriliyor
- Alacakaya’da Damızlık Düve Üretimine Saha İncelemesi
- Gazi Caddesi’nde Yıkım Sonrası İnternet Mağduriyeti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.