Doğu Su ve Doğa Sporları Spor Kulübü Başkanı Ayaz Ziya KAYA; "Utku Ergin denen şarlatanın bu resimleri incelemesi ve tüm Elazığlı hemşehrilerimizden derhal özür dilemesini bekliyoruz"
Doğu Su ve Doğa Sporları Spor Kulübü Başkanı Ayaz Ziya KAYA; Utku Ergin denen şarlatanın bu resimleri incelemesi ve tüm Elazığlı hemşehrilerimizden derhal özür dilemesini bekliyoruz... Kendini komedyen zanneden, Utku Ergin denen şarlatan; 4 bin yıllık geçmişe sahip ve bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış ülkemizin en önemli şehirlerden biri olan ilimiz Elazığ'ı alay konusu haline getirmeye çalışmıştır.
Doğu Su ve Doğa Sporları Spor Kulübü Başkanı Ayaz Ziya KAYA; Utku Ergin denen şarlatanın bu resimleri incelemesi ve tüm Elazığlı hemşehrilerimizden derhal özür dilemesini bekliyoruz...
Kendini komedyen zanneten, Utku Ergin denen şarlatan; 4 bin yıllık geçmişe sahip ve bir çok medeniyete evsahipliği yapmış ülkemizin en önemli şehirlerden biri olan ilimiz Elazığ'ı alay konusu haline getirmeye çalışmıştır.
Doğu Su ve Doğa Sporları Spor Kulübü Başkanı Ayaz Ziya KAYA Utku Ergin'nin Tutkum Boğuşmak Programında Elazığ ile ilgili yaptığı küçük düşürücü konuşmaya sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi
Başkan Kaya;
''Kendini komedyen zanneten, Utku Ergin denen şarlatan; 4 bin yıllık geçmişe sahip ve bir çok medeniyete evsahipliği yapmış ülkemizin en önemli şehirlerden biri olan ilimiz Elazığ'ı alay konusu haline getirmeye çalışmıştır.
Tarih ve kültürel bilgiden yoksun olan bu şarlatanın coğrafi bilgisi olmadığı da, Elazığ'ın yarım ada olduğunu dile getiren seyircisine karşı söylemlerinden anlaşılmıştır.
Elazığ üç tarafı Keban barajı ve Fırat nehri ile çevrili ortasında tektonik gölü olan tarih ve kültürel olarak ülkemizin en zengin illeri arasındadır. Utku Ergin denen şarlatanın bu resimleri incelemesi ve tüm Elazığlı hemşehrilerimizden derhal özür dilemesini bekliyoruz...''
İfadelerini kullandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Mimarlar Odası Elazığ Şubesi Ev Sahipliğinde “Nefes Teknikleri” Söyleşisi Düzenlendi
- Elazığ Belediyesi Kurban Bayramı Öncesi Hazırlıklara Başladı
- Elazığ’ın Gururu Zeynep Avcı Türkiye Üçüncüsü Oldu
- İl Başkanı Sarışın: “Elazığspor Bu Şehrin Ruhudur”
- Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi’nden Kültürel Mirası Yaşatan Proje
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.