Reklamı Geç
batı
Elazığ
19 Eylül, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    33.55
  • EURO
    37.03
  • ALTIN
    2667.4
  • BIST
    9941.56
  • BTC
    61215.93$

“Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı” İçin Geri Sayım Başladı

“Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı” İçin Geri Sayım Başladı
MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ve MHP Elazığ Teşkilatı ilgili kadrolarının aylarca sürdürülen yoğun çalışmaları bugün imzalanan protokol ile mutlu sona ulaştı.Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı” için iş birliği protokolü imzalandığını açıkladı.

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ve MHP Elazığ Teşkilatı ilgili kadrolarının aylarca sürdürülen yoğun çalışmaları bugün imzalanan protokol ile mutlu sona ulaştı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı” için iş birliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Belediye Meclis toplantılarında Sürsürü Mahallesi’nde bulunan 4534 ada, 21 parsel numaralı parka MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin isminin verilmesi teklifi yapılmış olup Elazığ Belediye Meclisi, AK Parti ve MHP üyelerinin oy çokluğu ile teklifi kabul edilmişti. 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hatıra ormanı için iş birliği protokolü imzalandığını açıkladı.

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

“Elazığ Belediye Meclisinin 09.05.2022 tarihli yapılan toplantısında ilimiz Sürsürü Mahallesi ada: 4534, parsel:21 numaralı taşınmazın şehir imar planında ağaçlandırma alanında kaldığı, söz konusu alanın hemşehrilerimizin istifadesine sunulması ve ilimize yeni bir yeşil alan kazandırılması kararlaştırılmış, bu alana da MHP Belediye Meclis Grubumuzun isim tespit komisyonuna vermiş olduğu dilekçe ile Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin isminin bu alanda yaşatılması adına 'Dr. Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı' olarak tahsis edilmesi oy birliği ile karar verilmişti.

Bu doğrultuda, 07.09.2022 tarihinde Liderimizin adını taşıyacak hatıra ormanı için,  Elazığ Belediye Başkanı Sn. Şahin Şerifoğulları ve Orman Bölge Müdürü Sn.Salih Çetiner'in katılımıyla iş birliği protokolü imza töreni gerçekleştirildi.

İmzalanan protokole göre, hatıra ormanı içerisine; sedir, ardıç, ıhlamur, akçaağaç, mavi servi, kara servi, leylandi ve mavi ladin türlerinden oluşacak toplam 10.023 adet fidan dikimi gerçekleştirilecektir..

Bu vesileyle, imzalanan bu protokolün hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bir kez daha emeği geçen herkese şahsım ve teşkilatım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Sağolsun Varolsunlar.” İfadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!