Elazığ Basın Camiasının Sevilen İsmi Alper Cevher’in Mutlu Günü

Kanal Fırat Televizyonu Programcısı ve Elazığ'ın tanınmış basın mensuplarından Alper Cevher ile Kübra Fırat, düzenlenen nişan töreninde evlilik yolunda ilk adımlarını attı.
Ailelerin, yakın dostların ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen nişan merasimi, sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. Genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, davetliler de bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmadı.
Nişan törenine Elazığ Gazeteciler ve Medya Cemiyeti Başkanı Zülfü Bal ile Cemiyet Başkan Yardımcısı Ersin Çelik de katıldı. Bal ve Çelik, meslektaşları Alper Cevher ile Kübra Fırat'ı tebrik ederek bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.
Elazığ basın camiasının sevilen isimlerinden Alper Cevher'in nişan töreni, davetlilerin iyi dilek ve temennileri eşliğinde sona erdi. Genç çiftin mutluluğu, gece boyunca davetliler tarafından paylaşıldı.
Manşet 23 ailesi olarak, evlilik yolunda ilk adımlarını atan Alper Cevher ve Kübra Fırat çiftini tebrik ediyor, kendilerine sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyoruz.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Tribün Lideri Uygur Yıldırım’dan Sert Tepki: “Terörün Elebaşına Özgürlük Talebi Kabul Edilemez
- Naim Doğan’dan “Terörsüz Türkiye” Sürecine Destek
- Elazığspor, Hazırlık Maçlarında Yoluna Galibiyetle Devam Ediyor
- MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı İçin Tek Aday Onur Köseli
- Ömer Serdar: “25 Yıldır Milletimizle Aynı Yolda, Aynı İnançla Yürüyoruz”
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.