ELAZIĞ BELEDİYESİ ASFALT YENİLEME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Elazığ Belediyesi modern ve güvenli yollar hedefiyle ulaşım altyapısını güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.
Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin dört bir yanında sürdürülen asfalt yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından konforlu bir ulaşım ağı hedefi doğrultusunda, Tofaş Kavşağı-Güney Çevreyolu bağlantısını sağlayan Orgeneral Eşref Bitlis Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması başlatıldı. Ekipler tarafından ayrıca Ataşehir Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi’nde başlatılan asfalt serim çalışmaları da devam ediyor.
Kısa sürede tamamlanacak asfalt yenileme çalışmalarının ardından yollar hizmete sunulacak.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,
“Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafında şehrin dört bir yanında başlatılan asfalt hamlesi tüm hızıyla devam ediyor.” denildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Mimarlar Odası Elazığ Şubesi Ev Sahipliğinde “Nefes Teknikleri” Söyleşisi Düzenlendi
- Elazığ Belediyesi Kurban Bayramı Öncesi Hazırlıklara Başladı
- Elazığ’ın Gururu Zeynep Avcı Türkiye Üçüncüsü Oldu
- İl Başkanı Sarışın: “Elazığspor Bu Şehrin Ruhudur”
- Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi’nden Kültürel Mirası Yaşatan Proje
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN






Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.