ELAZIĞ BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞLARA BAYRAM MÜJDESİ

Elazığ Belediyesi bünyesindeki tüm toplu taşıma araçları, vatandaşların ulaşımlarını sorunsuz bir şekilde sağlaması amacıyla 6 Haziran Cuma günü başlayacak Kurban Bayramı süresince ücretsiz olarak hizmet verecek.
Arife günü kabir ziyaretlerinde bulunmak isteyen vatandaşlar da toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak faydalanabilecek. 5 Haziran Perşembe günü Harput, Gülmez ve Asri Mezarlıklarına ücretsiz hizmet verecek olan toplu taşıma araçları, Kurban Bayramı boyunca da yine vatandaşların ulaşımda herhangi bir sorun yaşamaması ve daha huzurlu bir bayram geçirmeleri adına ücretsiz olarak hizmet sağlayacak.
Vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla Elazığ Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçları, Kurban Bayramı’nın birinci günü olan 6 Haziran Cuma günü saat 10.00’dan, bayramın ikinci günü olan 7 Haziran Cumartesi günü saat 09.00’dan, bayramın üçüncü günü olan 8 Haziran Pazar günü saat 08.00’den ve bayramın dördüncü günü olan 9 Haziran Pazartesi günü saat 07.00’den itibaren normal seyir saatleri akışında ücretsiz olarak hizmet verecek.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Mimarlar Odası Elazığ Şubesi Ev Sahipliğinde “Nefes Teknikleri” Söyleşisi Düzenlendi
- Elazığ Belediyesi Kurban Bayramı Öncesi Hazırlıklara Başladı
- Elazığ’ın Gururu Zeynep Avcı Türkiye Üçüncüsü Oldu
- İl Başkanı Sarışın: “Elazığspor Bu Şehrin Ruhudur”
- Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi’nden Kültürel Mirası Yaşatan Proje
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.