ELAZIĞ İL ÖZEL İDARESİ KIRSAL ALTYAPIYA KÖY AFETLERİ KONUTLARI İÇİN SONDAJ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Elâzığ İl Özel İdaresi'nden Köy Afet Konutlarına Kesintisiz Su İçin Sondaj Çalışması
Elâzığ İl Özel İdaresi, 2025 yılı yatırım programı çerçevesinde, il genelinde yapımı devam eden köy afet konutlarında yaşayacak vatandaşların içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla sondaj çalışmalarına devam ediyor.
Kurumdan yapılan açıklamada, kesintisiz, sağlıklı ve sürdürülebilir su temini sağlayarak kırsal altyapının güçlendirilmesinin hedeflendiği belirtildi.
Çalışmalar kapsamında şu ana kadar Merkez ilçede Çamyatağı, Cip, Değirmenönü, Dereboğazı, İçme, Kumla, Uzuntarla, Sedeftepe, Aydıncık ve Gümüşbağlar köylerinde sondaj çalışmaları tamamlandı. Karakoçan ilçesinde ise Kalecik köyünde sondaj başarıyla sonuçlandı.
Şu anda ise Karakoçan'da Kızılca ve Kırgıl köylerinde, Sivrice'de Başkaynak köyünde ve Keban'da Üçpınar köyünde sondaj çalışmaları aktif olarak devam ediyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, ORC Anketinde Zirveye Yerleşti
- Elazığspor, Hazırlık Maçında Balıkesirspor İle 1-1 Berabere Kaldı
- Elazığspor – Balıkesirspor Maçı İçin Geri Sayım!
- Kırmızı Dosya’nın Yeni Sezon İlk Bölümünde Cemaatler ve Madencilik Masaya Yatırıldı
- MHP Elazığ Merkez İlçe Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.