ELAZIĞ TİCARET BORSASINDA ZİRAİ DON DEĞERLENDİRİLDİ

Ziraat Bankası Elazığ Bölge Başkanı Serdar Baş ve Elazığ Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret ederek zirai don ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Ziraat Bankası Elazığ Bölge Başkanı Serdar Baş ve Elazığ Ziraat Odası Başkanı İbrahim Hacıoğulları, Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette, geçtiğimiz günlerde bölgeyi derinden etkileyen zirai don felaketinin tarımsal üretime verdiği büyük zararlar ele alındı. Üreticilerin karşılaştığı zorluklara karşı alınabilecek önlemler ve destek mekanizmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.
Ziyarette ayrıca, Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) kapsamında çiftçilerin ürünlerini güvence altına almasının önemi vurgulandı. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, doğal afetlerin tarımsal üretim üzerindeki etkilerini en aza indirmek adına üreticilerin mutlaka tarım sigortası yaptırmaları gerektiğinin altını çizdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- BAKAN YUMAKLI: TARIMSAL DESTEK ÖDEMELRİNİN OCAK-MART AYINDAKİ İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI
- TEKNİK DİREKTÖR GÜL: İKİ MAÇTA HER TÜRLÜ SKOR ÇIKABİLİR,KOLAY MAÇ YOK
- MİLLETVEKİLİ AÇIKKAPI: BUGÜNE KADAR HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLEN KONUT SAYISINI AÇIKLADI
- ELAZIĞ TİCARET BORSASINDA ZİRAİ DON DEĞERLENDİRİLDİ
- ELAZIĞ'DA 23 NİSAN TURNUVALARI DÜZENLENDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.