Elazığ’da 164 çocuk Sünnet Şölenine hazırlanıyor

Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın geçen yıl ilkini düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği toplu sünnet şöleni bu yıl da devam ediyor.
Şölen, 17 Ağustos Pazar günü (yarın) Sivrice İl Özel İdaresi Kamp Alanı’nda gerçekleştirilecek.
2024 yılında 250 çocuğun sünnet edilmesiyle büyük bir coşkuya sahne olan etkinlikte, bu yıl aileler ve çocuklar için özel bir sürpriz hazırlandı. Çocukların sevgilisi Rafadan Tayfa ekibi, sahne gösterileri ve etkinliklerle şölene renk katacak.
Etkinliğe ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, şu ifadeleri kullandı:
"Sünnet Şölenini gerçekleştirmekteki tek amacımız yavrularımızın ve ailelerinin mutluluklarına vesile olmak, bu mutlu günlerinde hatıralarında yer almak. Yavrularımızın ve hemşerilerimizin mutluluğu bizim için en önemli değerdir."
Nazırlı’nın öncülüğünde düzenlenecek şölene Elazığlı vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
Kaynak: Bülten
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Tribün Lideri Uygur Yıldırım’dan Sert Tepki: “Terörün Elebaşına Özgürlük Talebi Kabul Edilemez
- Naim Doğan’dan “Terörsüz Türkiye” Sürecine Destek
- Elazığspor, Hazırlık Maçlarında Yoluna Galibiyetle Devam Ediyor
- MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı İçin Tek Aday Onur Köseli
- Ömer Serdar: “25 Yıldır Milletimizle Aynı Yolda, Aynı İnançla Yürüyoruz”
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.