Elazığ’da Asayiş Ve Şok Uygulamaları: 132 Şahıs Yakalandı

Elazığ’da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında aranan veya meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespiti ile toplam 132 şahıs yakalandı.
Elazığ’da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında aranan veya meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespiti ile toplam 132 şahıs yakalandı.
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünce kent genelinde son bir hafta içerisinde asayiş ve yunus ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalar neticesinde, aranan veya meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespiti ile toplam 132 şahıs yakalanırken, bu şahıslardan 25’i sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uygulamalarda kayıp olarak aranan 4 şahıs bulunarak gerekli işlemler yapılırken, denetimler esnasında ise 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 12 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 44,1 gram esrar, 224 adet hap, 1,5 litre sahte alkol ele geçirildi.
Ayrıca, çalıntı olduğu tespiti ile ele geçirilen 1 motosiklet, bir miktar inşaat malzemesi, bir miktar bakır kablo ve 1 adet bakır banyo kazanı belirlenen sahibine teslim edildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL DEPREMİ AÇIKLAMASI: DEVLETİMİZİN TÜM BİRİMLERİ TEYAKKUZ HALİNDE
- ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ,23 NİSAN'I VE TBMM'NİN AÇILIŞININ 105. YILINI KUTLADI
- GAZZELİ ÇOCUKLAR İÇİN ÇOCUKLARIMIZ EL ELE PROGRAMI
- BİLİM MERKEZİ RENKLİ VE ÖĞRETİCİ ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
- DÜNYA MASA TENİSİ GÜNÜ VE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.