Elazığ’da Ramazan Ayı Etkinlikleri Sürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerin tüm hızıyla sürüyor.
Elazığ Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde şiir ve muhabbetleriyle gönüllerde taht kuran Eğitimci-Yazar Hayati İnanç’ı Elazığlılarla buluşturdu.

Şehrin kültür ve sosyal hayatını canlı tutmak amacıyla düzenlenen söyleşiye gençler başta olmak üzere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa, Vali Ömer Toraman ve eşi Neşe Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve eşi Arzu Şerifoğulları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık iki saat süren programda kendisini dinlemeye gelenleri mest eden Hayati İnanç, Elazığlılardan gördüğü ilgi ve alakanın kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Milletvekili Erol: Atatürk’ün Emaneti CHP’yi Kapatmayı Düşünmek Boş Bir Hayaldir
- Elazığ’da Filede Yarı Final Mücadelesi Nefes Kesti
- Başkan Şerifoğulları Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi
- Elazığ’da Gençlik Festivali Heyecanı Yaşanacak
- Elazığ Belediyesi Personeli Psikolojik İlk Yardım Seminerinde Buluştu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.