Elazığ’ın Genç Yıldızı Milli Takım Kampında!

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yetişen başarılı sporcular, bir kez daha Milli Takım kamp kadrolarına seçilerek Elazığ’ın gururu oldular.
Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Fatma Asya ÖZTÜRK kendi branşlarında gösterdikleri üstün performans sayesinde milli davet aldı.
25-28 Ağustos 2026 tarihleri arasında Niğde'de düzenlenecek olan U14 Sutopu Milli Takım Hazırlık Kampı'na katılacak olan Fatma Asya Öztürk, Elazığ’dan bu alanda milli kampa çağrılan sayılı sporculardan biri oldu.
Sporcunun antrenörü Bekir Sadak yönetiminde sürdürdüğü disiplinli çalışmalar, bu başarıyı beraberinde getirdi. Sutopu branşında son yıllarda ciddi bir atılım gerçekleştiren Elazığ, bu gelişmeyle birlikte altyapısında güçlü bir ivme yakalamış durumda.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Elazığlı sporcularımızın milli takım düzeyinde göstermiş oldukları başarılar bizleri gururlandırmaktadır. Son dönemde birçok sporcumuzu farklı branşlarda milli takım kamplarına göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. İl Müdürlüğü olarak, sporcularımızın hem fiziksel hem de mental gelişimlerine katkı sağlayacak projeler ve antrenman programlarıyla destek olmaya devam ediyoruz.
Bu vesileyle, milli takıma davet edilen genç sporcumuz Fatma Asya Öztürk’ü, antrenörü Bekir Sadak’ı, kulüplerini ve ailelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Anahtar Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Özbay: “Gençler Bugünün Sözü, İradesi Ve Gücüdür!”
- Elazığ Belediyesinden Daha Temiz Bir Elazığ İçin Çalışma
- Elazığ’ın Genç Yıldızı Milli Takım Kampında!
- Sadece Güzel Kokmuyor! Bakın Hangi Alanlarda Kullanılıyor
- EGMC Başkanı Zülfü Bal: “Unutmadık, Unutmayacağız”
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.