Erhan Bahçeci TİMBİR Etik Kurulu Üyeliğine Seçildi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan ve 81 il ile 25 ülkede faaliyetlerini sürdüren Türk İnternet Medya Birliği'nin (TİMBİR) 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda önemli görev dağılımları yapılırken, Elazığ basınını yakından ilgilendiren bir gelişme de yaşandı.
.jpeg)
Elazığ Yeni Haber İnternet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erhan Bahçeci, yapılan seçimler sonucunda TİMBİR Etik Kurulu Üyeliği görevine seçildi. Bahçeci’nin bu göreve getirilmesi, Elazığ medya camiasında memnuniyetle karşılandı.
Genel kurulun ardından değerlendirmelerde bulunan Erhan Bahçeci, kendisini bu göreve layık gören TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Bahçeci, gerçekleştirilen genel kurulun internet medyası sektörü için hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni etti.
Türkiye genelinde 81 ilde ve yurt dışında 25 ülkede faaliyet gösteren TİMBİR’in 2. Olağan Genel Kurulu’nda alınan kararların internet medyasının gelişimine katkı sağlaması bekleniyor. Erhan Bahçeci’nin Etik Kurulu üyeliği görevinin ise hem Elazığ basınının temsil gücünü artıracağı hem de mesleki etik ilkelerin geliştirilmesine katkı sunacağı ifade ediliyor.
TİMBİR’in yeni dönem yapılanmasıyla birlikte internet medyasının kurumsallaşması, etik standartların güçlendirilmesi ve sektörün gelişimine yönelik çalışmaların hız kazanması hedefleniyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.