GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ EREN’DEN MEDYA GRUBUMUZA ZİYARET

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla medya grubumuzu ziyaret etti.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla medya grubumuzu ziyaret etti.
İl Müdürü Eren, ziyarette Tek Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zülfü Bal ve personelin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, Elazığ’da basının önemine değinen Eren, Elazığ’da basının yeri çok önemli. Çok fazla gazete, televizyon ve basın organı var, önemini buradan anlayabiliriz. Elazığ’da basın bir işin doğru yapılmasında ve işin amacına ulaşmasında önemli rol oynuyor. Haberi bize ulaştıran, şehrin gelişimine katkı sunan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.” diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Tribün Lideri Uygur Yıldırım’dan Sert Tepki: “Terörün Elebaşına Özgürlük Talebi Kabul Edilemez
- Naim Doğan’dan “Terörsüz Türkiye” Sürecine Destek
- Elazığspor, Hazırlık Maçlarında Yoluna Galibiyetle Devam Ediyor
- MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı İçin Tek Aday Onur Köseli
- Ömer Serdar: “25 Yıldır Milletimizle Aynı Yolda, Aynı İnançla Yürüyoruz”
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.