25-26 Ağustos 2021 tarihleri arasında Pullman İstanbul Kongre Merkezi Fuar Alanı’nda, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın dış ticaretle ilgili çözüm ortağı Tradevalley Hibrit Fuar Etkinliği düzenlenecek.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ TSO’nun ilin dış ticaretinin artması hususunda çok önemli girişimlerde bulunduğuna dikkat çekerek, “2021 yılı başında ülkemizin dış ticaretle ilgili önemli firmalarından biri olan Tradevalley platformu ile imzaladığımız protokol gereğince bir dizi etkinlik ve organizasyonlara başlamış bulunmaktayız.
ARSLAN: ELAZIĞ GIDA SEKTÖRÜNDE YER ALAN FİRMALAR İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ TSO’nun ilin dış ticaretinin artması hususunda çok önemli girişimlerde bulunduğuna dikkat çekerek, “2021 yılı başında ülkemizin dış ticaretle ilgili önemli firmalarından biri olan Tradevalley platformu ile imzaladığımız protokol gereğince bir dizi etkinlik ve organizasyonlara başlamış bulunmaktayız.Bu doğrultuda, öncelikle dış ticaretle ilgili bilgilendirme faaliyetleri, b2b Organizasyonu, üyelerimizin Tradevalley Platformu’na uygun maliyetlerle üyeliklerinin yapılması ve son olarak fiziksel fuar alanında işletmelerimizin temsil edilmesini sağlamış bulunuyoruz” DEDİ.