Halk Ekmek Fabrikasında Üretim Başladı

Elazığ Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve bugün resmi açılışı yapılacak olan Halk Ekmek Fabrikasında üretim başlarken, vatandaşlar ilk günden 7 liradan satılan ekmeğe ilgi gösterdi.
Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen Halk Ekmek Üretim Tesisinde ilk ekmekler çıktı. 7 liradan satışa sunulan ekmekler, toplam 52 satış noktasından vatandaşın sofrasına ulaştırılacak.
15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Cumhuriyet Meydanı, Kültür Park ve Halk Ekmek Üretim Tesisi olmak üzere Elazığ Belediyesi'ne ait 4 noktada satışı gerçekleştirilecek olan halk ekmeklerin kentin çeşitli bölgelerindeki 48 adet büfede de satışı yapılacak. Kültür Park'ta sabah saatlerinde ekmek satışları başlarken, vatandaşların uzun kuyruklar oluşturduğu gözlemlendi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Elazığ’da “Asfalt Yılı” Çalışmaları Sürüyor
- 40 İl, 17 Takım, 431 Sporcu: ANALİG Yüzme Türkiye Şampiyonası Elazığ’da Başlıyor
- Organize Suç Örgütü Elebaşı Serkan Kurtuluş Arjantin’den Türkiye’ye Getiriliyor
- Alacakaya’da Damızlık Düve Üretimine Saha İncelemesi
- Gazi Caddesi’nde Yıkım Sonrası İnternet Mağduriyeti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.