Elazığ
30 Nisan, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

İL ÖZEL İDARESİ KÖY YOLLARINI AÇMAK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İL ÖZEL İDARESİ KÖY YOLLARINI AÇMAK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Elazığ’da günlerdir devam eden yoğun kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu. Kent genelinde 530 köy yolu ulaşıma kapanırken, İl Özel İdaresi ekipleri yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ’da günlerdir etkili olan yoğun kar yağışı, ulaşımı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamaya göre, kent genelinde 530 köy yolu ulaşıma kapanmış durumda.

Karla mücadele kapsamında 97 araç ve 120 personelden oluşan ekipler, yolların yeniden açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“İlimiz genelinde etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları nedeniyle 530 köy yolumuz ulaşıma kapalıdır. 97 araç ve 120 personelden oluşan ekiplerimiz, yolların yeniden ulaşıma açılması için aralıksız çalışmalarını sürdürmektedir. Çalışmalarımız hakkında anlık bilgilere ulaşmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.”

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!