Kampüste Sonbahar Güzelliği

Elazığ Fırat Üniversitesi kampüsünde sonbaharın gelmesiyle birlikte sararmış ve yere dökülen sarı yapraklar kartpostallık görüntüler ile görsel bir şölen sunuyor.
Elazığ Fırat Üniversitesi kampüsünde sonbaharın gelmesiyle birlikte sararmış ve yere dökülen sarı yapraklar kartpostallık görüntüler ile görsel bir şölen sunuyor.

Uluslararası UI GreenMetric sıralamasında Türkiye’nin en yeşil 13’üncü kampüsü seçilen Fırat Üniversitesi kampüsü yerleşkesi, bugünlerde sararmış ve dökülmüş yapraklarıyla fotoğraf meraklıları için doğal stüdyoya döndü.

Sonbahar renklerinin oluşturduğu güzelliği fotoğraflamak isteyenler için Fırat Üniversitesinin kampüsü uğrak alanı oldu. Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi ve fotoğraf sanatçısı Doç. Dr. Cem Ayden tarafında kampüste çekilen sonbahar fotoğrafları fotoğraf severlere doyumsuz anlar yaşatıyor.

Öğrenciler ise hafta sonunu bisiklet turu ve yürüyüş yaparak mevsimin keyfini çıkarıyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Tribün Lideri Uygur Yıldırım’dan Sert Tepki: “Terörün Elebaşına Özgürlük Talebi Kabul Edilemez
- Naim Doğan’dan “Terörsüz Türkiye” Sürecine Destek
- Elazığspor, Hazırlık Maçlarında Yoluna Galibiyetle Devam Ediyor
- MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı İçin Tek Aday Onur Köseli
- Ömer Serdar: “25 Yıldır Milletimizle Aynı Yolda, Aynı İnançla Yürüyoruz”
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.