Elazığ
21 Nisan, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    38.25
  • EURO
    43.83
  • ALTIN
    4076.8
  • BIST
    9.317
  • BTC
    85102.848$

Kanser hastası çocuğa polis amcalarından doğum günü sürprizi

Kanser hastası çocuğa polis amcalarından doğum günü sürprizi
SAKARYA’DA LENFOMA KANSERİ HASTALIĞI İLE MÜCADELE EDEN 9 YAŞINDAKİ URAS YILDIRIM’A DOĞUM GÜNÜNDE MORAL VERMEK AMACI İLE YUNUS VE TRAFİK POLİSİ EKİPLERİNİN KATILIMI İLE KONVOYLU SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ DÜZENLENDİ.
Sakarya’da kanser tedavisi gören 9 yaşındaki Uras Yıldırım’a, yunus ve trafik polisi ekipleri konvoylu doğum günü sürprizi düzenledi.

KANSERDER ile birlikte Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri anlamlı bir projeye imza attı. Sakarya’da lenfoma kanseri hastalığı ile mücadele eden 9 yaşındaki Uras Yıldırım’a doğum günün moral vermek amacı ile yunus ve trafik ekiplerinin de katılımı ile konvoylu sürpriz doğum günü düzenlendi. Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, minik Uras’a polis kıyafeti ile kask hediye etti. Küçük polis olan Uras Yıldırım’ın, kendisine yapılan doğum günü sürprizi karşısında yaşadığı mutluluk adeta gözlerine yansıdı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!