Kayıp çocuk evinden 5 kilometre uzakta bulundu

ELAZIĞ'DA 11 YAŞINDAKİ KAYIP ÇOCUK, JANDARMA EKİPLERİNİN YAPTIĞI 4 SAATLİK ÇALIŞMA İLE EVİNDEN 5 KİLOMETRE UZAKTA BULUNUP AİLESİNE TESLİM EDİLDİ.
Elazığ’da 11 yaşındaki kayıp çocuk, jandarma ekiplerinin yaptığı 4 saatlik çalışma ile evinden 5 kilometre uzakta bulunup ailesine teslim edildi.
Olay, merkeze bağlı Yazıkonak Beldesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, beldedeki evlerinden çıkan 11 yaşındaki Nurullah Yıldırım’dan ailesi uzun süre haber alamadı. Bunun üzerine durum İl Jandarma Komutanlığı’na bildirildi. Çok sayıda jandarma ekibi ve iz takip köpeği gönderilen bölgede arama çalışması başlatıldı. 4 saat süren arama sonucunda kayıp çocuk evine 5 km uzaklıkta jandarma ekipleri tarafından bulundu. Soğuktan üşüyen çocuğa jandarma ekipleri mont giydirip, sağlık kontrollerini yaptırdı. Sağlık durumu iyi olan çocuk daha sonra ailesine teslim edildi.
Çocuklarına kavuşan aile, jandarma ekibine teşekkür etti.



Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- TZOB GENEL BAŞKANI BAYRAKTAR ELAZIĞ'DA ZİRAİ DONDAN ETKİLENEN BAHÇELERİ İNCELEDİ
- VATANDAŞ SORDU, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI CEVAPLADI
- KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI DOĞU ANADOLU BÖLGE ELEMELERİ BAŞLADI
- EL AKSA PLATFORMU GAZZE'DE YAŞANAN İNSANLIK DRAMINA DİKKAT ÇEKMEK PROTESTOLARINI SÜRDÜRÜYOR
- PALU SATRANÇ TURNUVASI BAŞLADI
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.