Kısıtlamayla sessizliğe bürünen Elazığ güne karla uyandı

METEOROLOJİNİN UYARDIĞI KAR YAĞIŞININ ETKİLİ OLDUĞU ELAZIĞ, BEYAZA BÜRÜNDÜ. KISITLAMA İLE SESSİZLİĞE BÜRÜNEN KENTTE ORTAYA KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER ÇIKTI.
Meteorolojinin uyardığı kar yağışının etkili olduğu Elazığ, beyaza büründü. Kısıtlama ile sessizliğe bürünen kentte ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.
Bir çok ilde olduğu gibi Elazığ’da da dün geceden itibaren kar yağışı etkisini gösterdi. Kar yağışının gece boyunca etkisini sürdürmesi nedeniyle, kentin tamamı beyaza büründü. Kısıtlama nedeniyle karlı güne uyananlar güneşli havada evlerinde kalmak zorunda kaldı. Bu nedenle de parklar ve karla güzelleşen doğa boş kaldı. Ortaya ise kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü ise yağış uyarısını bugün içinde yenileyerek, akşam saatlerinden itibaren havanın parçalı çok bulutlu, yağışların Adıyaman ve çevrelerinde karla karışık yağmur yüksek kesimlerde kar, Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde kar yağışı şeklinde olacağının beklendiğini bildirdi.
Yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetli kar yağışı beklenmesi nedeniyle uyarıda da bulunan meteoroloji, tipi, çığ, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını önerdi.









Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Tribün Lideri Uygur Yıldırım’dan Sert Tepki: “Terörün Elebaşına Özgürlük Talebi Kabul Edilemez
- Naim Doğan’dan “Terörsüz Türkiye” Sürecine Destek
- Elazığspor, Hazırlık Maçlarında Yoluna Galibiyetle Devam Ediyor
- MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı İçin Tek Aday Onur Köseli
- Ömer Serdar: “25 Yıldır Milletimizle Aynı Yolda, Aynı İnançla Yürüyoruz”
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.